Een verhuizing en andere ongemakken

Gespeeld door ''Genesius'' 15 en 22 november.

in de Vluchthaven.

begint om 8 uur, zaal open vanaf half 8

 

 

Richard en Dorris Koenen (Robbert Weel en Aafke Stokman) hebben een prachtig herenhuis  op stand gekocht en hebben de hulp ingeschakeld van Sjaak en Ruud de verhuizers (Jan Baars en Robert Kroon).

 

Maria (Loes Pouw) is hier niet blij mee want zij is het liefje  van Richard Koenen en had gehoopt dat ze samen een toekomst hadden. Als zij onverwacht langskomt is ook een groot herenhuis te klein! De belangstellende buurvrouw Cornelia  Zijtveld (Annet Meijer) komt ongevraagd langs om het een en ander uit de doeken te doen betreft de woning.

 

Volgens Cornelia gebeuren er namelijk rare dingen in dit huis. Dingen die je met het blote oog niet kan waarnemen, het is nogal spooky.

Hoewel ze helemaal niet van roddelen en oordelen houdt ratelt ze achterelkaar door.

Telefoons rinkelen terwijl ze nog moeten worden aangesloten door Natalie, de monteur van de PTT (Josť Weel). Er klinken stemmen terwijl er niemand is.

 

Maar niet getreurd want Bets Verhage (Nora Steenwijk) die met manlief Koos (Ben Sulmann) ook in het herenhuis aanwezig is kent een heel goed medium van de spiritistische kring, genaamd Mathilda Hoekstra (Jopy Kamerman), een zeer deskundig medium.

Ja, die naam zult u vaker horen deze avonden. Mathilde organiseert een seance waarbij iedereen aanwezig moet zijn en daardoor zal zorgen dat de waarheid van het herenhuis en haar bewoners boven tafel komt. En dat is nou precies waar Richard niet op zit te wachten natuurlijk!!!!

 

Kaarten kunt u bestellen bij onderstaande  bestuursleden

                   Jan Baars       0206597360

                   Ben Sulman   0204975990         maar ook aan de zaal